Helaas kan ik momenteel geen nieuwe cliënten aannemen, mijn excuses hiervoor.

Voorstellen

Mijn naam is Jolie Hermans-Pauwels.
Ik ben geboren in 1959, gehuwd, 3 kinderen en 2 kleinkinderen.

Na 9 jaar als verpleegkundige en 19 jaar als operatie-assistente te hebben gewerkt, heb ik een carrièreswitch gemaakt. Na een opleiding van twee jaar heb ik op 1 april 2019 het diploma Medisch pedicure behaald.


Waarom heb ik gekozen voor medisch pedicure?

Tijdens mijn werk als operatie-assistente heb ik veel mensen gezien met voetproblemen en zo is eigenlijk mijn interesse voor het pedicurevak ontstaan. Gedurende de opleiding heb ik al diverse probleemvoeten in mijn handen gehad en het wordt voor mij steeds duidelijker dat ik voor een mooi en dankbaar beroep gekozen heb. U wordt uw hele leven door uw voeten gedragen en daarom hebben zij groot belang bij een goede verzorging. Dit geldt voor iedereen, van jong tot oud, man of vrouw. Dus waarom zou u alleen maar aandacht schenken aan uw uiterlijk. Goede voetzorg is minstens zo belangrijk! U hoeft niet te wachten tot u last krijgt van pijnlijke nagels, branderig aanvoelend eelt of een stekende likdoorn. Met een goede regelmatige verzorging van uw voeten, zijn deze problemen te voorkomen. Ik wil u daar heel graag mee helpen. Wilt u eens ter kennismaking langskomen, u bent van harte welkom!

Ik ben woonachtig in de wijk Klein Rome, Pomona 2 te Bemmel. Een ruim opgezette wijk, die dan ook voldoende gelegenheid biedt om te parkeren. De praktijk aan huis bevindt zich op de begane grond en is makkelijk toegankelijk, ook als u wat minder goed ‘uit de voeten’ kunt.

content-image
Voeten

Prettige en zorgvuldige behandeling.

Prettige en zorgvuldige behandeling.
- Wijnand
voetenzorg

Openingstijden

  • ma : 08.30 - 18.00
  • din : Gesloten
  • woe : 08.30 - 18.00
  • don : Gesloten
  • vrij : 08.30 - 18.00   19.30 - 21.00
Marker

Adresgegevens

content-image content-image